Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Második élet

El Cuerpo del Deseo ( The Body of Desire ), más néven a második esély  egy spanyol nyelvű telenovela által termelt Telemundo ésFilm Floridában . Ezt a telenovellát vetítették több országban, mint Irán , Argentína , Malajzia , Lengyelország , Magyarország , Szlovákia ,Spanyolország . Ez a korlátozott üzemelésű sorozat egy férfi, aki visszatér a halálból, és sötét titkokat fedez fel az ő szép özvegyéről. Először sugározta 2005-ben,  a Telemundo. Az első változat El Cuerpo del Deseo volt En Cuerpo Ajeno  által RTI Kolumbia 1992.This telenovela eladták 32 cuntries szerte a világon.

 


                                                           T Ö R T É N E T


A történet funkciók Pedro José Donoso ( Andrés García ), egy gazdag öregember szerelmes egy gyönyörű fiatal nő, Isabel Arroyo (Lorena Rojas ). Meghal hirtelen, de visszatér a Földre a lélekvándorlás : ( letétele a lélek egy másik test a halál után ), a testület Salvador Cerinza ( Mario Cimarro ), a jóképű (még szegény) családos ember. Pedro José keres mindent, amit elvesztett, felt   árása titkok, igazságok és megtévesztés. Végül rendbe kell hozni a dolgokat, és megmenteni azokat, akik igazán szerették őt, és visszaszereznie a szép Isabel szívét.


A sorozat Pedro Jose Donoso igaz történetéről szól, a dúsgazdag mágnásról, aki 67 év kemény munkája után újra megtalálja az igaz szerelmet, a gyönyörű Isabel Arroyo személyében. A fiatal Isabel azonban mesterien titkolja a valódi szándékait, de látszólag tiszta szívből szereti Pedrot. Angela, Pedro lánya - aki egyidős Isabellel - komoly kételyeket érez Isabellel kapcsolatban, és árgus szemekkel figyeli az új mostohaanyja minden mozdulatát. Amikor pedig Pedroval hirtelen szívroham végez, a lelke egy ifjú férfi testében éled újjá, és visszatér, hogy visszaszerezze, ami valójában az övé. A Második élet, szerelemmel, vágyakkal, cselszövéssel és ármánnyal mélyen átitatott sorozat, amelyet leginkább a túlfűtött romantika és a torokszorító csalódás szívbemarkoló kettőssége jellemez!


Következő
                                                          S Z E R E P L Ő K 


Andrés García (Pedro José Donoso)
Mario Cimarro (Salvador Cerinza)
Lorena Rojas (Isabel Arroyo)
Martín Karpan (Andrés Coronado)
Vanessa Villela (Ángela Donoso)
Ana Silvetti (Abigail Domínguez)
Álvaro Ruiz (Ronderos)

Következő


Második élet
Következő


Következő


Következő


Következő


Következő


Következő


Következő


Következő


Következő
 
 
 
 
 
 

 


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 97509
Hónap: 920
Nap: 16