Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Eva Luna

A sorozat a gyönyörű és vonzó Eva González életéről szól. A történet szerint az elbűvölő Eva - akárcsak több százezer sorstársa - emigránsként érkezik Amerikába testvérével és édesapjával, egy jobb élet reményében. A lányt azonban a sors hamarosan szörnyű veszteséggel sújtja, édesapját ugyanis a szeme láttára gázolják halálra. Ekkor megfogadja, hogy akármeddig is tart, de bosszút áll a cserbenhagyón. Mindeközben meg kell birkózzon a beilleszkedés nehézségeivel, a bevándorlókat érő előítéletekkel, emellett pedig m

 

indent megtesz azért, hogy a húgát is támogassa. Hamarosan személyi asszisztensként helyezkedik el Julio Arismendi-nél. Az új munkahelyén aztán első látásra beleszeret az özvegy újságíróba, Daniel Villanueva-ba. Szerelmüket azonban sokan nem nézik jó szemmel, így a cég igazgatónője sem, aki a lányát szánja Danielnek, miközben fia, Leonardo Eva-ba szerelmes. Vajon megtalálja-e Eva az apja gyilkosát és a saját boldogságát?

Eva és Daniel elismerik maguknak és egymásnak is, hogy szeretik egymást. Eva azonban mégis megkéri Danielt, hogy felejtse el őt, hiszen ő már más vőlegénye. De egyikük sem tudja elfelejteni a másikat, mivel a köztük lévő szerelem igaz és mély érzés. Közben Daniel leendő anyósa nyomására hivatalosan is eljegyzi Victoriát, ami ismét nagyon fájdalmas hír Evanak. Ennek a hírnek Daniel lánya, Laurita sem örül, hiszen ő sem szereti apja leendő feleségét. Laurita is inkább Evat tudná elképzelni apja oldalán. Vajon mi lesz ennek a történetnek a vége, megtalálják a boldogságot?

EvaLunaLogo.png

 
   

 
 
  
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

 


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 123485
Hónap: 833
Nap: 37