Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A császárnő

 

 


Összefoglalva
A császárnő (Emperatriz) egy mexikói telenovella, melyet a TV Azteca gyártott 2011. elején, majd tavasszal műsorra tűzte. A sorozat érdekessége, azon kívül, hogy szinte rekord idő alatt jutott el hazánkba, hogy Gabriela Spanic a főszereplője, aki szerencsét próbálva átpártolt a legnagyobb telenovella gyártó - komplexumtól ehhez a relatíve kicsi céghez (hozzátenném, hogy újabban az Azteca egyre igényesebb sorozatokat készít.) Ajánlom mindenkinek, akit lekötnek az izgalmas sztorik, a bosszúéhes anyák, és a pasin való veszekedés. Úgy vélem, nagyon ötletes és jól kivitelezett sorozatról beszélünk, ajánlom mindenki figyelmébe.
 
A sorozatról
Emperatriz Jurado (Gabriela Spanic) fiatal, gyönyörű és naiv. Beleszeret a jómódú Armando Mendozába (Omar Fierro), aki becsapja és azt ígéri neki, hogy magához veszi születendő kislányát, s miután a nő kiszabadul a börtönből együtt nevelik majd gyermeküket. Azonban a férfinak eszében sincs visszatérni hozzá, a gyermeket feleségével neveli fel, két másik lánnyal együtt. Amikor Emperatriz kiszabadul a börtönből, immár határozottan, bosszúra szomjazva, azonnal felkeresi a férfit, aki tönkretette fiatal korát. Egyetlen dolog élteti: hogy megtalálja lányát, és nem érdekli, hogy ehhez milyen eszközt kell használnia. Sem a szerelem, amely a jóképű Alejandro Mendoza (Bernie Paz) személyében támad fel benne, sem a gyűlölet és az ármánykodás, melyet Justo del Real (Sergio de Bustamante) igyekszik szítani, nem állíthatja meg.

A magyar promó
A lenti videót a Cool TV sugározta (illetve sugározza a heti aktuális jeleneteket bevágva).
A borítók
Egyből két verziót kaptok, azaz összesen 6 borítót. A közvélemény (meg saját) alapján, a második verziósakra csak a három főszereplő került fel, így kicsit kevésbé zsúfolt a borító. A MegaUpload-ra tettem fel őket, csomagolt fájlban, a 'Letöltöm őket' feliratra kattintva érhetitek el a linkeket.
(Letöltés: a MegaUpload oldalán megvárod, amíg visszaszámol, majd klikk a Regular Download-ra!)

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 97509
Hónap: 921
Nap: 16